--
 
Finn leverandør, bransje, firma, nummer i Norge, Sverige og Danmark:
  Søk på norsk i: Norge Sverige  Danmark  
 

Åndelig Veileder & Healer

http://www.detgylneoyeblikk.no
Kontaktinformasjon, Åndelig Veileder & Healer
Telefonnummer:98 80 08 15
Telefaks:Ukjent
Mobiltelefon:98 80 08 15
Postadresse:Kjelåveien 3 b
5264, GARNES
Hjemmeside:Ukjent
Epost:Benytt kontaktskjema under
Kontaktperson:Torill Schønberg
Åpningstider
Ikke oppgitt
 
Kontakt

Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra Nettkatalogen.

Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons.

Avslutt med å klikke på Send >>
 
Emne:
Ditt navn:
Firmanavn:
Din epost:
Telefonnummer:
Melding:

English version    Søkeord
 
Roller / styresammensetning, Åndelig Veileder & Healer
Innehaver:Torill Schønberg

Om Åndelig Veileder & Healer
 
Jeg tilbyr samtaler over telefonen, og vil slik formidle til deg det som kommer gjennom min sjel, fra din Sjel og Høyere Selv, Englene - Gud/Universet/Kilden / Kjærligheten /Lyset - kjært barn har mange navn.Jeg bruker mitt medfødte klarsyn og min åpenhet til å kanalisere i samtalen med deg, og viser deg mønstre som du står fast i, og hva som var årsaken til dette. Jeg viser deg spiralen du kanskje går i, ved at samme mønster gjentar seg gjennom livet, og hvordan du kan velge å bryte dette mønsteret i dag.


I en slik samtale får jeg alltid se det som er viktigst for nettopp deg å løse opp i, akkurat da. Dette kan være blokkeringer, illusjoner av forskjellig slag, endring av trosmønster etc.


Avstand spiller ingen rolle for at jeg skal kunne lese deg, eller formidle fra din Sjel, da avstand og tid ikke eksisterer på det eteriske planet. Derfor er det heller ingen begrensning som skiller “fortid” fra “nåtid”, eller “nært” og “fjernt”.


Det som skjer gjennom en slik samtale, er at jeg leser og snakker med din kropp, ditt sinn, din Sjel og ditt Høyere Selv (fireenigheten ). Her kommer alle de bevisste og ubevisste frykter, sorgene eller traumer og trosmønster frem, og også “resepten “ på hvordan endre dette og løse det fra og gi slipp.


Jeg skanner kroppen din, og viser deg eventuelle blokkeringer og ubalanser.
Du trenger ikke ha masse problemer for å ringe meg. Det kan være nok med en nysgjerrighet. Selv om det virker tilfeldig, så vil det dukke opp hva som var den egentlige grunnen for at du tok kontakt. Tilfeldigheter finnes ikke, og alt har en årsak - også denne kontakten.


En slik samtale varer en klokketime, og gjennom denne tiden har vi erfaringsmessig fått løst opp i mye.
En samtale med meg, forblir mellom oss. Jeg har som intensjon å hjelpe deg hjem i deg selv, og å bidra til å løfte deg ut av illusjonene som begrenser deg fra å være DEG. Målet er å hjelpe deg til å lettere se din egen fullkommenhet, slik at du han oppleve fred og Kjærlighet til både din fortid og hvem du er i dag, og slik leve alt Du Er. Det er umulig ikke å være fullkommen, akkurat Nå - Du er, og har alltid vært, et fullkomment Guddommelig Menneske
Velg sted:       A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Æ    Ø    Å     > Telefonkatalog> Geografisk
  Offentlig søkNettsøk (Norge / verden)BedriftskatalogTelefonkatalogKart og satelittbilder

0,28s - 18