--
 
Finn leverandør, bransje, firma, nummer i Norge, Sverige og Danmark:
  Søk på norsk i: Norge Sverige  Danmark  
 

Grete Gravaas Relasjon og Dialog

Tar du deg tid til å prioritere "den gode samtalen"?
Kontaktinformasjon, Grete Gravaas Relasjon og Dialog
Telefonnummer:47 60 09 31
Telefaks:Ukjent
Mobiltelefon:47 60 09 31
Besøksadresse:Kirkeveien 64 B
0364, Oslo
Postadresse:Kirkeveien 64 B
0364, Oslo
Hjemmeside:Klikk her
Epost:Benytt kontaktskjema under
Kontaktperson:Grete Gravaas
Åpningstider
Mandag:08:00 - 20:00
Tirsdag:08:00 - 20:00
Onsdag:08:00 - 20:00
Torsdag:08:00 - 20:00
Fredag:08:00 - 20:00
Lørdag:10:00 - 18:00
Søndag:10:00 - 18:00

Ta kontakt for avtale
 
Kontakt

Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra Nettkatalogen.

Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons.

Avslutt med å klikke på Send >>
 
Emne:
Ditt navn:
Firmanavn:
Din epost:
Telefonnummer:
Melding:

English version    Søkeord
 
Roller / styresammensetning, Grete Gravaas Relasjon og Dialog
Innehaver:Grete Gravaas

Om Grete Gravaas Relasjon og Dialog
 
Tar du deg tid til å prioritere "den gode samtalen"?

Positive endringer kan skape et bedre samspill og forbedret livskvalitet.

Jeg tilbrakte barne- og ungdomsårene i Etiopia og har også bodd der noen år i voksen alder. Ganske tidlig lærte jeg hvilken kraft og hvilke muligheter afrikanerne finner i "den gode samtalen" mellom mennesker.

Disse mulighetene kan symboliseres gjennom det vakre Akasietreet, et tre du finner mange steder i Afrika. Under dette store, ruvende og vidtfavnende treet kunne en sette seg ned, både i gode dager og når noe ble ekstra vanskelig.

Det skjer, i Afrika så vel som her i Norge, at relasjonen og dialogen mellom mennesker kan bli vanskelig og at en med ett befinner seg i en krevende konfliktsituasjon. I slike tilfeller makter en ikke alltid å løse problemene alene. En trenger andres råd og støtte.Under treet kunne man sitte vel og lenge. Time etter time. Ja, så lenge det var nødvendig. Poenget var ikke nødvendigvis å bli enige i ett og alt, men at den enes beskrivelse av egen opplevelse ga mening for den andre.

Den kjente forskeren Jon Gottman som har studert tusenvis av par, fant ut at 70 prosent av alle konflikter aldri blir løst, simpelthen fordi partnerne er grunnleggende forskjellige. Det handler først og fremst om å være i stand til å leve med varige forskjeller. For mange par kan felles drømmer og overordnende visjoner gi hjelp til akkurat dette. Opplevelse av "mening" er viktig.

Terapi er en investering. Det kan ta tid. De gode samtalene under akasietreet viste meg mulighetene. Om livet veksler mellom sol og skygge, gir plassen under treet et håp. Treet er der i all slags vær, i lys og i mørke. Kanskje dette er noe å tenke på når noe blir vanskelig og vi kjenner oss både utålmodige og hjelpeløse? I slike situasjoner blir spørsmålet: Tar vi oss tid og prioriterer vi "den gode samtalen"?

I mine mange samtaler har jeg opplevd å kunne dra veksler på nettopp disse erfaringene. Det handler om å finne en "arena", et akasietre, hvor vi har tid og anledning til å snakke om livet, oss selv og hverandre. Kanskje kan "Grete Gravaas - Relasjon og Dialog" være en slik arena for deg?
Velg sted:       A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Æ    Ø    Å     > Telefonkatalog> Geografisk
  Offentlig søkNettsøk (Norge / verden)BedriftskatalogTelefonkatalogKart og satelittbilder

0,68s - 17