--
 
Finn leverandør, bransje, firma, nummer i Norge, Sverige og Danmark:
  Søk på norsk i: Norge Sverige  Danmark  
 

Ja-Du FilmStudio AS

Profesjonell film- og videokonvertering i over 30-år, med forhandlere over hele Norge.
Kontaktinformasjon, Ja-Du FilmStudio AS
Telefonnummer:66 79 45 45
Telefaks:Ukjent
Mobiltelefon:92 25 65 60
Besøksadresse:Heggedalsbakken 6, Sentrumsgården
1389, Heggedal
Postadresse:Postboks 74
1389, Heggedal
Hjemmeside:Klikk her
Epost:Benytt kontaktskjema under
Kontaktperson:Hans Dulin
Åpningstider
Ikke oppgitt
 
Kontakt

Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra Nettkatalogen.

Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons.

Avslutt med å klikke på Send >>
 
Emne:
Ditt navn:
Firmanavn:
Din epost:
Telefonnummer:
Melding:

English version    Søkeord
 
Kontaktpersoner, Ja-Du FilmStudio AS
Eier:Axel Dulin95 28 78 12
Eier:Hans Dulin92 25 65 60

Roller / styresammensetning, Ja-Du FilmStudio AS
Styreleder:Hans Petter Dulin
Styre, varamedlem:Stian Wiberg Dulin
Daglig leder:Jan Axel Dulin
Styremedlem:Jan Axel Dulin

Om Ja-Du FilmStudio AS
 
Historien om familien Dulin og norsk filmhistorie startet allerede rett før første verdenskrig, altså for nærmere 100-år siden. Oldefar Dulin, og senere etter ham filmdirektør Sverre, var begge involvert I filmselskapet Metro Goldwin Mayer. Sistnevnte som direktør for Skandinavia frem til han døde I 1959. Sverres sønn og vår far tok opp arbeidet noe senere, og startet Ja-Du Videoservice I 1983. Forretningen var tuftet på ideen om å konvertere smalfilm, video og lysbilder, og bringe dem trygt over til det avspillingsformatet som var mest vanlig på den tiden. Opptaksformatene den gangen var VHS, Beta og Video8, - formatter som nå, mer enn 30-år etter, er gjenstand for digitalisering til DVD, minnepinne og/eller harddisk.

Firmaet Ja-Du Videoservice ble døpt om til Ja-Du FilmStudio AS I 2013, og driften har vært lokalisert i Heggedal på utsiden av Asker siden 2006. Firmaet styres idag av 4. generasjon Dulin, gjennom brødrene Axel og Hans.

Som en følge av behovet for ekspertise og lokal tilstedeværelse samarbeider firmaet med mer enn 100 fotobutikker i hele Norge. Når så det er sagt er alle kunder som har anledning til det hjertelig velkommen til å besøke oss i våre romslige lokaler midt i sentrum av Heggedal. Tar du vegen til vårt studio vil du kunne oppleve firmaets røtter gjennom en 100-år gammel filmhistorie, og se filmløver fra Metro Goldwyn Mayer I nært selskap med bestefar Sverre på midten av 40-tallet.

Ja-Du FilmStudio AS ivaretar idag 25-forskjellige video-kassett-formatter gjennom flere verdensstandarder, har 5 stk. profesjonelle 8mm filmskannere, hvorav 3 stk. "gate-skannere" og 2 stk. digital-skannere. Vi smykker oss i tillegg med en av privat markedets mest profesjonelle 16 mm filmskannere og ivaretar de fleste systemer for lyd og lysbilder. Studioet leverer idag sin produksjon på mer enn 100-produksjonsenheter, og favner de fleste "moderne" standarder som så dagens lys etter 1970.

Ja-Du' har høy kapasitet og fleksibilitet gjennom sin produktoppbygging, og leverer samtlige tjenester på noen få dager fra mottakelsen. Vi har stor forståelse for kundenes behov for sikkerhet og anonymitet, og tar som en følge av dette back-up eller sikkerhetskopier av alle jobber vi utfører. Slike tjenester er inkludert i våre priser, - i tillegg til opptaksmedia på DVD, omslags-cover og m.v.a. Du finner de fleste priser og all annen informasjon på våre hjemmesider www.jadu.no.
Velg sted:       A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Æ    Ø    Å     > Telefonkatalog> Geografisk
  Offentlig søkNettsøk (Norge / verden)BedriftskatalogTelefonkatalogKart og satelittbilder

0,44s - 16