Pascal Dupuy åpnet i 1995 sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter (november 2010 åpnes kaffebaren i Tollbugata 11.)
I 1998 blir Pascal Slottets nabo og åpner et stort, moderne konditori med restaurant i Henrik Ibsens gate 36. I Januar 2005 åpner Pascal en ny avdeling i Ullevålsveien 47 med konditori-lunsj på dagen og spisested utover ettermiddag/tidlig kveld.
I 2021 utvidet Pascal ytterligere med kaffebarer / konditorier i henholdsvis Vika (Ruseløkkveien) og Sentrum (Prinsens gate).
På våre nettsider finner du mer informasjon om hva vi kan tilby i våre ulike avdelinger, mulighet til å bestille på nett og ikke minst vårt unike utvalg av bryllupskaker.
Besøk oss gjerne på Facebook og Instagram for inspirasjon, fristelser og nyheter.
Velkommen til Pascal!