--
 
Finn leverandør, bransje, firma, nummer i Norge, Sverige og Danmark:
  Søk på norsk i: Norge Sverige  Danmark  
 

Psykolog Christine Lien

Time på dagen! Psykolog Bergen Sentrum.
Kontaktinformasjon, Psykolog Christine Lien
Telefonnummer:93 41 16 35
Telefaks:Ukjent
Mobiltelefon:93 41 16 35
Besøksadresse:Fortunen 7
5013, Bergen
Postadresse:Fortunen 7
5013, Bergen
Hjemmeside:Ukjent
Epost:Benytt kontaktskjema under
Kontaktperson:Hilde Christine H Lien
Åpningstider
Mandag:08:00 - 20:00
Tirsdag:08:00 - 20:00
Onsdag:08:00 - 20:00
Torsdag:08:00 - 20:00
Fredag:08:00 - 20:00
Lørdag:00:00 - 00:00
Søndag:00:00 - 00:00

Time på dagen! Henvendelser enten på telefon eller epost. For andre tider etter avtale.
Ikke det du leter etter? Prøv en av våre andre annonsører:
 
Kontakt

Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra Nettkatalogen.

Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons.

Avslutt med å klikke på Send >>
 
Emne:
Ditt navn:
Firmanavn:
Din epost:
Telefonnummer:
Melding:

 
Om Psykolog Christine Lien
 
Jeg er autorisert psykolog og driver privat praksis i fellesskapet ved Engen psykologsenter, Strandgaten 199, i Bergen sentrum.

Jeg tilbyr god og effektiv psykologhjelp til individuelle og par med henblikk på utvikling og innsikt i livets kriser. Dette skjer i form av samtale, terapi, rådgiving, coaching samt undervisning i Mindfulness som er en metode for å mestre blant annet stress.

Jeg har fokus på å bedre lav selvfølelse, manglende selvtillit, depresjon, stress, krise og sorg, angst og samlivsproblemer. Alle disse er psykiske problemer som har det til felles at de inngår i det enkeltes menneskets psykiske problemer og etterfølgende livskriser.

En livskrise kan forandre eller forstyrre den enkeltes fysiske eksistens, sosiale identitet og trygghet samt glede i livet. Hos en psykolog har du mulighet for å få snudd problemene dine slik at du kan se tingene fra en ny vinkel.

Hvordan kan terapi være til hjelp?
I løpet av livet, vil de fleste oppleve at livet er spesielt utfordrende eller vanskelig. Følelsen av at det har blitt for mye, i slike situasjoner kan man ha nytte av støtte og kunnskapsrik hjelp når man skal adressere disse utfordringene.

Terapi gir en omsorgsfull og trygg setting der vi snakker sammen og utforsker ny mening og nye alternativer eller muligheter. Terapi hjelper til å forløse uønskede følelser og å lære nye ferdigheter. Som terapeut kan jeg hjelpe deg med å se problemet i et nytt perspektiv og støtte forandring og vekst i den retningen du selv ønsker.

Erfaring med ulike terapi teknikker og ferdigheter gjør at jeg som terapeut kan møte ulike behov og personlighetsstiler som er tilpasset den deg.

Som terapeut er det viktig for meg å være respektfull og genuin slik at jeg på best måte kan støtte klientene til å åpne et rom for seg selv og andre der de kan bli mer autentisk og mer av den de ønsker å være.

Du er velkommen til å ta kontakt på SMS eller mobil 934 11 635 eller mail
christine.lien@engen-psykologsenter.no.

Pris: 700,- per time (50 min)

Hvis jeg er opptatt i en time og derfor ikke har mulighet til å svare telefonen,vil jeg ta kontakt med deg så snart jeg kan.

Velg sted:       A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Æ    Ø    Å     > Telefonkatalog> Geografisk
  Offentlig søkNettsøk (Norge / verden)BedriftskatalogTelefonkatalogKart og satelittbilder

0,31s - 16