--
 
Finn leverandør, bransje, firma, nummer i Norge, Sverige og Danmark:
  Søk på norsk i: Norge Sverige  Danmark  

Oppføring

 

Skreppa AS

Skreppa sin spesialitet er heimebaka flatbrød
Kontaktinformasjon, Skreppa AS
Telefonnummer:35 05 46 00
Telefaks:Ukjent
Mobiltelefon:95 85 46 00
Besøksadresse:Morgedalvegen 18
3848, Morgedal
Hjemmeside:Klikk her
Epost:Benytt kontaktskjema under
Kontaktperson:INGER MARIE BAKÅS
Endre informasjon
Er kontaktinformasjonen for din bedrift korrekt?

Dersom du ønsker å endre informasjon eller gjøre din bedrift søkbar klikk her

Ikke det du leter etter? Prøv en av våre andre annonsører:
 
Kontakt

Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra Nettkatalogen.

Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons.

Avslutt med å klikke på Send >>
 
Emne:
Ditt navn:
Firmanavn:
Din epost:
Telefonnummer:
Melding:

 
Om Skreppa AS
 
Håndverkstradisjonen er sterk i Morgedal.
Skimaking og lafting har lenge vore næring i bygda.
Det var på tide å gjere næring av mattradisjonane og.
I 2001 starta tri jentur i Morgedal alt på eit sprøtt
konsept. Me starta opp me eit ynskje om å få fram
den gamle smaken av eit tradisjonelt flatbrød frå
Telemark.Sjølv med meir moderne teknikk er
stemninga i bakstestoga framleis magisk.
Gjennom mange generasjonar har folk late seg
"fange inn" av lukta, varmen, lyden av kjevla som
rullar att og fram over leivane, og håpet om ei lita
smaksprøve.
Det skapar bilete og fører tankane bakover i tida.

Produksjon og produkt

Skreppa sin spesialitet er heimebaka flatbrød

Flatbrød (Morgedalsbrau), grovt mjøl og godt smør gjær Morgedalsbrauet særs velsmakande. Flatbrødet er laga etter gamal oppskrift og steikt på takke.

Flatbrød har sin faste plass på alle middagsbord og er den eldste formen for brød i Telemark. Det har vore akta og æra i mange hundre år. Kvar vår og haust vart det baka store stablar med flatbrød som vart lagra på stabburet. Ei husmor med respekt for seg sjølv, kunne ikkje væra utan flatbrød. Ofte var det bakstekjerringar som drog frå gard til gard og baka. Det var litt av ein sjau å ha desse kjerringane på garden. Mannfolka måtte skaffe spesialved, helst tørr granved som var kløyvd i små skier slik at den passa i kjeleringen.

Velg sted:       A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Æ    Ø    Å     > Telefonkatalog> Geografisk
  Offentlig søkNettsøk (Norge / verden)BedriftskatalogTelefonkatalogKart og satelittbilder

0,31s - 152