Sulteventyret startet med restauranten Sult på Grünerløkka i 1996. Tanken var å lage god mat til overkommelige priser og være et sted gjestene kunne gå i stedet for å lage middag hjemme. Sult ble etter hvert et merkenavn og navnet har blitt med videre i driften av forskjellige selskapslokaler og til cateringfirmaet Sult Hjem. Navnet og grunnfilosofien består selv om restauranten Sult ble lagt ned i 2010. I dag består Sult av tre enheter; Sult Arrangement som driver Fjordterrassen Cafe, Røylen & Triton, Båthallen, Sporten, Kulinariske togreiser og cateringbyrået Sult Hjem i Oslo; Hvalstrand Drift som driver Hvalstrand bad restaurant om sommeren og selskapslokalet Tveiter gård i Asker; Solhaug Drift som driver selskapslokalet Solhaug i Lommedalen.
Sult har lang og bred erfaring i arrangering av alle typer selskap. Kontakt oss for en prat om ditt arrangement! Vi hjelper deg med og finne det lokalet og den løsning som passer deg best, enten om dette er i ett av våre lokaler, i andre eventlokaler eller hjemme hos deg.